Inget är mer effektivt för att marknadsföra möbler än ett showroom. Internet i all ära, men när det gäller inredning och möbler vill människor ha fysisk kontakt. De vill komma in och känna, se och lukta på grejerna som de funderar på att köpa. Man behöver inte ens ha försäljning i lokalen, om man inte vill. Men just att erbjuda möjligheten för kontakt med grejerna, är guld värd. Det handlar sen bara om att hitta rätt lokal. Den ska ju passa syftet.
Om du skulle misslyckas med att få tag på en som passar, så får du väl rita en själv. Då får du precis som du vill när det kommer till planlösning. Dessutom kommer storleken stämma och läget troligtvis också, beroende på var du väljer att lägga den.
I Skåne finns MBAS som jobbar med att bygga stenhus. Kolla in deras hemsida, stenhus.mbas.se, för information om denna hustillverkare, deras prislista och mer. Det dessa människor inte kan om stenhus är inte värt att veta.

Tänk efter föreStenhus

Det viktigaste när man ska bygga något är att det blir rätt från början. Det kan tyckas självklart, men det är helt enkelt så mycket smidigare om det blir bra direkt. Annars får man göra om. Det i sin tur kostar både tid och pengar.
Så sätt dig ner tillsammans med eventuella affärspartners. Försök att gå igenom alla krav och önskningar ni har innan ni ger er på att göra en ritning. Sen är det bara att försöka få med allt och få ner det på papper. Med hjälp av internet kan man få inspiration. Där är det enkelt att samla idéer och se hur andra har gjort.

Byggare att lita på

MBAS består av ett arbetsvilligt gäng som kan hjälpa till med alla sorters byggjobb. Om det är en altan som behöver byggas för att era somrar ska förbättras så ordnar de det. Om ni vill utöka ovanvåningen med en kupa så ställer de upp. Eller om det är något som ska rivas för att ge plats för något nytt, så är de där med sina verktyg redo. Här är en liten sammanställning på vad MBAS kan hjälpa till med:

• Renoveringar
• Nybyggnationer
• Ombyggnationer
• Tillbyggen
• Med mera…