Hela världen finns idag bara en knapptryckning bort. Internet har revolutionerat möjligheten till globalt utbyte och inspiration. Med ett så pass stort utbud vid fingertopparna, man tänker att det borde haft som följd att våra hem utformas på vitt skilda sätt med fantasifulla och unika lösningar. Så är inte fallet. Många svenska hem har en IKEA-inspirerad röd tråd, där strömlinjeformning tycks vara normen. Då är det spännande med företag som vågar sticka ut. På Java Möbler i Helsingborg, tas du med på en resa till Sydostasien. En resa utan krav på varken pass eller visum. Är du på jakt efter en högklassig men lite annorlunda möbelaffär, är Java något för dig! Ta en titt på Java Möbler och flyg iväg till Indiens och Indonesiens spännande möbelmarknad.

En harmonisk miljöMöbler i helsingborg

Java Möbler erbjuder ett stort utbud av unika produkter med inspiration från Indien och hela Sveriges nya favoritdestination Indonesien. Alla som har någon form av relation till Sydostasien kommer känna igen sig på Java. Soffbord av drivved, bokhyllor konstruerade av gamla kanoter, handgjorda krus i keramik och majestätiska Buddhastatyetter delar plats med vintageskyltar i metall med kloka och lustiga visdomsord och citat som passar personer med humor.
Butikens produkter är unikt utformade för en genuin och autentisk shoppingupplevelse som river IKEA:s strömlinjeformade murar och erbjuder en resa i fantasin. Låt dig inspireras av mångkultur och annorlunda lösningar och skapa dig en alldeles egen tillflyktsort från vardagens stress.

Ta med dig resan hem

Är du ute efter att ta en liten del av Sydostasien med dig hem, tillbaka till ditt vardagsrum, erbjuder Java Möbler ett unikt utbud av handgjord inredningsdesign. Det kan vara svårt att bibehålla känslan man har på semestern. Den stressfyllda vardagen hemma i Sverige, kan lätt bli påfrestande och lugnet som infinner sig på semestern, har en tendens att försvinna, strax efter semesterns slut. Ett enkelt knep för att inte falla in i gamla rutiner efter hemkomsten, kan vara att återskapa känslan på hemmaplan. Vill du bygga en harmonisk och rogivande atmosfär med inspiration från det färgstarka öst, kan det vara klokt att boka in ett besök till Helsingborg. På Java Möbler kan du hitta:

• Möbler och inredning inspirerade från Indien och Indonesien
• Smart förvaring
• Hyllor och vitrinskåp
• Soffor till både inne- och utemöblemang
• Matbord och stolar
• Lampor