Är du trött på att försöka lära andra personer hur de ska inreda på rätt sätt endast genom nätet? Vimlar hjärnan med fantastiska idéer och vackra kreationer? Nätet är bra, men som inredningsguide och artist kanske du känner att du behöver bättre kontakt med klienterna för att förmedla din kunskap. Då behöver du nog planera en Konferens så att du kan samla alla personer med en gång. Då skulle du kunna dela med dig dina kunskapsskatter med de andra på ett organiserat med ändå personligt sätt. En dagskonferens i Malmö går att enkelt anordna hos World Trade Center.

Förändra deras smak, förändra deras livKonferenslokaler

Fördelar med att planera en konferens är att det hjälper dig att ge andra nya insikter. Åhörare och klienter kommet att inse logiken och känna sig motiverade att följa innoverande design. Du kan forma människors kriterium, förfina deras smak. De kan bli framtidens professionella inom heminredning. Att ha möjligheten att förändra andra människor till något bättre är en möjlighet att ta vara på. Du kanske till och med får nya klienter efter en välplanerad konferens! Att hålla konferenser kommer även att förbättra din egen professionella image, eftersom det visar att du är kompetent och seriös i allt du gör.

Gör ett äkta intryck

När du planerar ditt program för konferensen så glöm inte visuella hjälpmedel som kommer att stödja det du vill framföra. Se till att lokalen har rätt storlek för det du planerar. Om deltagarna åkt lång väg för att delta, vill de nog övernatta nära konferenslokalen, så leta upp de möjligheter som finns. World Trade Center erbjuder ett nära hotell och dessutom gym där man kan träna lite mellan möten. Läget är också en viktig del. Om åhörarna kan ta sig på en sight-seeing tour efter konferensen kommer hela upplevelsen att lagras som ett gott minne i hjärnan. Det viktigaste är det du kommer att lära ut under konferensen, men se också till att lokalen hjälper dig att förmedla det klart och tydligt. Fyra viktiga punkter att komma ihåg är:

• Dukar eller skärmar
• Bra ljud och ljussystem
• Lämplig storlek
• Läge