Visst kan man handla mycket fint på nätet nu för tiden. Det finns otaliga webbshoppar, både i och utanför landet. Dessutom har man massvis av sajter med inspiration. Dessa tenderar även att länka till andra, mindre affärer online, som man annars inte hade hittat. Ibland blir det nästan för mycket. Och dessutom finns det ju inget som slår lite live-shopping. Man behöver inte ens handla något. Men att åka iväg på en rejäl tur, titta i affärer som inte finns hemma och hämta inspiration med alla sinnen, det är riktigt lyxigt.
Ett alternativ är att köra på bussresa. Man kan till exempel hyra buss med chaufför i Göteborg. I Göteborg finns Hisinge Buss AB. För att få busspris på deras bussar är det bara att höra av sig till dem. Att hyra buss är både praktiskt och mysigt.

Hjulen snurrar runt runt runt

Hisinge Buss AB

Hisinge Buss AB

Att åka buss är väldigt bekvämt. De bussar som hyrs ut har luftkonditionering, toalett och sköna säten. Dessutom kan man själv bestämma vart man ska stanna. De flesta bolag som finns där ute har flera olika deals. Man kan antingen bestämma själv vart resan ska gå. Då får man hyra hela bussen och själv skrapa ihop de resenärer som ska med. Eller så åker man ensam och har gott om plats till möblerna man shoppar…
Eller så kör man på något av de alternativ som företaget redan har färdiga. Fördelen då är att de vet var de bästa stoppen längs vägen finns, och andra eventuella detaljer som gör resan bättre.

Shoppingens olika meckan

Vart ska då bussen styra sin kos? Ja, det är en bra fråga. Det finns många möjligheter. Hur långt vill ni åka? Hur mycket får det kosta? Och hur mycket stålar har ni att spendera väl där? Alla dessa är faktorer som bestämmer resans mål. Här är några exempel på platser som erbjuder schysst shopping:

〈 Köpenhamn, Danmark
〈 München, Tyskland
〈 Paris, Frankrike
〈 Swinoujscie, Polen