Planerar du att sälja ditt hus och bygga ett nytt? Då ska du kontakta Våningen & Villan – Din mäklare i Malmö så kommer de att hjälpa dig på bästa sätt.

Först och främst erbjuder de dig en kostnadsfri värdering, varefter de kommer att lägga ut ditt nuvarande hem till försäljning och hjälpa dig att göra en sån framgångsrik vinst som möjligt på din bostad. Du kommer att få ut mer pengar på att sälja via dem än att sälja privat.

Våningen & VillanDags för husbygge?

Det är dyrt att bygga hus. Detta är någonting som de flesta är överens om. Du kan dock vara säker på att det inte är så dyrt som du tror om du inte är påläst inom ämnet. Ett husbygge innefattar en hel del och därför är det fördelaktigt om din mäklare kan hjälpa dig att göra en stor vinst på din nuvarande bostad i Malmö. Din mäklare kan även hjälpa dig att hitta en passande tomt i Malmö som du kan bygga ditt nya hus på. Det är nämligen viktigt att den geografiska platsen blir rätt och det är viktigt att du känner dig nöjd med valet.

Därefter är det viktigt att du funderar på hur huset ska se ut designmässigt, hur det ska konstrueras, vilken planlösning det ska vara och hur mycket du kan göra själv. Även material är en kostnadsfråga och i vilken grad du ska anlita byggnadsarbetare. Kanske behöver du någonstans att bo medan du väntar på att ditt drömhus ska bli klart. Även då kan din mäklare i Malmö hjälpa dig.