Det finns två sätt att inreda hemmet från grunden. Ut med allt det gamla och in med allt det nya – och släng eller sälj det gamla. Eller: ut med allt det gamla och in med allt det nya – och spara det gamla tills det blir modernt igen.
För det är så; allting går i cykler och det som var omodernt för fem år sedan är ett absolut måste idag. Det kan åtminstone vara så. Och då handlar det om att hitta ett bra ställa att lagra det du inte använder för tillfället.

Spara eller slänga – det är fråganlediga lagerlokaler i göteborg

Givetvis kan man inte spara på precis allt. Men det finns en del klenoder man samlar på sig, som det skulle göra för ont att skiljas från – men som absolut inte passar med allt annat där hemma. Just nu. Då behöver du en bra lagerlokal att magasinera dina klenoder i. Bor du i Göteborg kan du hitta lediga lokaler hos Corem. De har fastigheter och lokaler i Göteborg och finns närvarande i fastighetsmarknaden i hela södra Sverige – inklusive Malmö, Lund och till och med Köpenhamn.

Spara en tid – plocka fram – gör om

Du kanske inte kan se hur du kan få användning för dina klenoder igen – men det beror på vad det är med dem som är värdefulla. Måste de se ut exakt som de gör idag – eller kan de modifieras utan att du tycker att de har förstörts?

  • En gammal lackad byrå från 50-talet kan lätt bli väldigt Nu om du slipar bort lacken och målar den i en färg som passar ditt nuvarande hem.
  • Ett alldeles för stort bord från 20-talet kan göras mindre – om du inte tycker det är ett helgerån.
  • En fåtölj från 70-talet kan behöva nya och fräscha tyger, och är sedan precis det du vill ha i ditt vardagsrum.

Ge möblerna en ny chans i livet

Vissa anser att modifiera gamla möbler är nära på ett brott – medan andra anser att det är en del av en möbels liv. De gamla möbler vi har och tycker är evigt fina – har ofta blivit modifierade redan förut. Under tyger finns andra tyger – under färg finns annan färg. Så var inte rädd att prova. Och var inte rädd att prova Corem. För det är som de själva säger ’Corem Property AB – Vi kan fastigheter’.