Skilsmässa förekommer nästan lika ofta som giftermål nu för tiden, verkar det som. Det är en process som verkligen tär på en – både emotionellt och ekonomiskt. Men om du och din partner bestämmer er för att gå skilda vägar, betyder det inte att livet är slut – och det betyder inte heller att de har rätt att förstöra livet för dig. Det finns olika sätt att förhindra detta, och ett av dem heter Advokatbyrån Jan F. Urwitz. Läs mer om Urwitz.

Ta tag i dina känslor

Ett utmärkt sätt att arbeta mot de negativa känslorna, som kommer som ett brev på posten med en skilsmässa, har med inredning att göra. Om du inte kan eller vill flytta någonstans, kan du enkelt flytta runt möblerna hemma hos dig för att skapa en helt ny miljö. Låt det inte se ut som det gjorde när ni var lyckliga tillsammans – det kommer att ta dig tillbaka till den gamla tiden när allt var bra och såren kommer att dröja med att läka. Förnya ditt liv och ge dig själv nya chanser – inredningen är ett bra ställe att börja på!

Försvara dina rättigheter

Hos Urwitz kan du få kontakt med en erfaren och engagerad advokat i Malmö som kommer att intressera sig för ditt fall och hjälpa dig ta hand om din rätt. Har din partner förstört det liv ni jobbat så hårt med att bygga tillsammans, är det inte mer än rätt att du ska få tillbaks det som är ditt – i alla fall när det gäller saker av materiellt värde. Det hjälper oerhört mycket att veta att man kan lita på den advokatbyrå man valt, och därför kan du innan du bestämmer dig boka ett kostnadsfritt möte med din blivande advokat för att känna efter om det klickar. Detta gäller inte bara skilsmässor, utan även andra ärenden inom området familjerätt, som till exempel:

• Vårdnadstvister
• Tvister om underhåll
• Tvister om bodelning
• Tvister om arvsdelning

Målet är att det som annars brukar vara en långdragen och konfliktfylld period blir så smidig och smärtfri som möjligt för dig, utan att offra dina rättigheter i fredens namn.