Jag tänkte berätta om en möbelaffär som ligger i närheten av Malmö, nämligen Nilssons i Svedala. Möbelbutiken grundades redan 1951 genom att Nisse Nilsson började sälja möbler från sitt hem. Affärerna gick bra men hemmet blev för litet, därför öppnade han en möbelbutik mitt i Svedala. När den butiken blev för litet så byggde familjen nytt och 1975 var dagens möbelbutik verklighet.

Man har alltid satsat på kvalité och hög service. Dessa två saker har gjort att man idag är en av de mest kända möbelbutikerna i södra Skåne. De flesta kunderna kommer faktiskt från Malmö, Trelleborg och Lund med tanke på närheten till dessa städer.

Man har under alla dessa år noggrant vald ut sina leverantörer och har alltid utgått från att hålla så hög kvalitet som möjligt. Har du som kund investerat i gedigna möbler vill du helst undvika reklamationer och problem.

heminredningmoblerMålet är att ständigt bli bättre

Att ständigt sträva efter att bli bättre och utvecklas är det som har gjort möbelaffären till vad de är idag. Det gäller att ha både klassiska möbler som de flesta behöver och vill köpa samtidigt som man måste hänga med trender som dyker upp emellanåt.

Inköpsavdelningen är väldigt viktigt i den här processen, för att ständigt leta efter nya trender, leverantörer för att hålla koll på vad som händer i branschen och vad som är hett just nu.

Se dina framtida möbler på plats

Personalen har satt upp ett otal olika montrar där du som kund kan prova, mäta och testa möblerna i den mest naturliga miljön utanför ditt hem. Detta för att du på bästa sätt skall kunna få inspiration till din nya inredning och vilka möbler som passar i det som du vill uppnå i ditt hem. Det är inte lätt att hitta rätt produkt som passar just dig, du måste ha rätt material, färg, design som tilltalar en, storleken på själva möbeln så att den varken är för liten eller för stor, som sagt det är många faktorer som avgör vilken möbel som du skall köpa.

Du kan också hitta hela deras sortiment på deras webbshopp, du kan gå in och läsa om möblerna, få mått, material och färg. Du kan också se bilder på möblerna som gör att du kan i lugnt och ro hemma välja ut vilka möbler som passar dig, för att sedan fokusera på just dem möbler när du väl besöker möbelbutiken.

Genom den höga servicen vid beställning och leverans kan du i lugn och ro enbart fokusera på hur du vill ha det hemma hos dig. Allt annat tar Nilssons hand om.