Den lilla lägenheten du njutit av så länge passar inte längre till dina behov. Du kanske skaffat en hund, flyttat ihop med någon eller fått ett litet barn att ta hand om – hur som helst, behöver du något större och det innebär även att låta ditt nuvarande hem passera vidare till nya ägare. Först måste du bara övertala någon att flytta in, och då hjälper det att göra inredningen så hemtrevlig som möjligt. Ett annat tips kan vara att ha något gott att bjuda på – men du behöver inte ställa dig och laga mat bara för det. Malmös Chilla & P erbjuder catering i sydvästra Skåne – du behöver endast ringa och beställa så tar de hand om allt från handel till disk.

God mat: raka vägen till hjärtat Italiensk buffé av Chilla P

Tänk själv vilket intryck det skapar – du måste överväga om lägenheten passar in på dina behov eller ej, och det första du möts av när du stiger in genom dörren är en doft av vällagat kaffe. Du går vidare in i rummet, och märker att det är välstädat och rent. Fönstren skiner, och blommorna i den enda vasen på bänken skapar ett vackert blickfång som framhäver det välordnade köket. Men riktigt tomt är det inte – för på bordet står en frukostbuffé framdukad! Du kan njuta av de goda tilltuggen medan du tänker dig in i hur skönt det kommer att vara att kunna njuta av den vackra utsikten varje dag, när detta en gång blir ditt eget hem.

catering-i-malmoTips på inredningen

För att du ska kunna lyckas med nämnda effekt, bör du ha följande tips i åtanke när du förbereder din lägenhet inför visningen:

〈 Det går utan att säga att det ska vara rent och fint – så skrubba varje hörn, putsa alla fönster och damma av alla ytor!
〈 Lägenheten måste vara smakligt inredd, men ändå opersonlig – så ta bort alla detaljer som familjefotografier, prydnadssaker och barnritningar som gjort platsen till din.
〈 Glöm inte att den nye hyresgästen kommer att flytta in med alla sina prylar, så se till att lägenheten känns rymlig och stor genom att leka med speglarnas placering.
〈 Grönt är skönt för ögat! Placera gärna vaser med blommor och grönt på strategiska ställen i varje rum – de gör sig bra som enda prydnad.
〈 Beställ catering hos Chilla & P och bjud på fantastiskt goda tilltugg under visningen.