När solen skiner mår man bra, men samtidigt vill man inte ha för mycket av det goda. Ofta upplevs solen som besvärande om den lyser in rakt genom ett fönster eller är för stark när man sitter utomhus på en altan för att slappna av och dricka en kopp kaffe. Lösningen heter markiser och persienner.

Söker du markiser i storstaden Stockholm finns expertis som hjälper dig. Hos Brava solskydd finns lösningen för varje bostad och önskemål.

 Markiser i stockholmMarkiser, persienner och lamellgardiner

Brava solskydd är en internetsida som erbjuder olika typer av markiser, persienner och lamellgardiner. Företaget finns i Stockholm och vänder sig både till privatpersoner och företag.

Produkter

Terrassmarkiser täcker som namnet indikerar terrassen eller andra utomhusytor. Det finns eldrivna eller manuellt styrda markiser. De sätts på huset och rullas in och ut efter behov. Ett annat alternativ är fönstermarkiser. Dessa manövreras också med el eller manuellt och ger skydd mot solen som inte lyser in i rummet. Man sätter persienerna på insidan av fönstren och de går att vinkla på olika sätt för att hålla solen ute. Persienner finns i olika storlekar och olika utföranden för att de ska passa till varierade fönsterstorlekar. De finns i olika färg så att de enkelt ska kunna passa ihop med övriga inredningen. En tredje variant på produkter från Brava solskydd är lamellgardiner. Dessa sätts också inomhus och liknar vanliga gardiner, men är en typ av persienner. Lamellerna hänger lodrätt och ger ett intryck av en veckad gardin. De passar mycket bra till stora fönster.

Solskydd med markiserKvalitet

Produkterna hos Brava solskydd är tillverkade av hög kvalitet. De är gjorda med hänsyn till det nordiska klimatet eftersom markiser sitter uppe året runt. Markiserna klarar av regn och vind, och tar man hand om dem på rätt sätt har de en flerårig livslängd. Alla markiser, persienner och lamellgardiner går att anpassa så att du som kund kan komma med önskemål och i samtal med personalen komma fram till den bästa lösningen.

Tillval

Ett populärt tillval är sol och vindautomatik. Detta innebär markiser som själva anpassar sig efter hur solen strålar. Om det blåser för mycket fäller markisen in sig själv. Terrasstak kan vara ett alternativ om man har en stor yta som behöver skydd. Andra produkter som erbjuds är till exempel insektsnät eller olika typer av gardiner. Oavsett hur stor eller liten önskan kunden har är Bravas personal involverade hela vägen. Kunden ska vara nöjd med både kvalitet och utförande.

Showroom

Vet du inte vad som blir den bästa lösningen för just dig finns det möjlighet att besöka Bravas showroom som är beläget i Rönninge. Här finns olika upplägg och idéer till inspiration. Tveka inte, utan rådfråga personalen och berätta om dina idéer så hjälper de till.

ROT-avdrag går bra att använda vid beställningar hos Brava.