Vad är det första man tänker på när man hör ordet ”konferens”? Säkert många åhörare som lyssnar på långa tal eller kanske sitter vid ett stort bord och debatterar. Men en konferens är inte bara det. Konferenser förbättrar arbetet på företaget och delar ut ny utbildning till medlemmarna. Detta och mycket mer finns ”bakom kulisserna” på en konferens. Därför är konferenser så viktiga och bör hållas ofta i alla företag. För att boka en konferenslokal kan du besöka FSB Hotel, eller klicka på länken: Falkenberg Strandbad och se vad som kan passa just dig och ditt företag.

Stilen spelar visst rollkonferens

Alla som jobbar inom möbel och inredningsindustrin vet att den som säger att stilen inte spelar så stor roll, ljuger. Vart man konfererar spelar visst en stor roll. Tråkig stil är ingen stil och kommer inte att impa på någon. Det är ingen bra idé att välja en tråkigt inredd lokal, för det skapar inget intryck i minnet, vilket betyder noll minnen. Om man vill att konferensmedlemmarna ska komma ihåg det som pratats, diskuterats eller debatterats så ska man ha en stilren plats att vara på. Bra stil borde vara antingen klassisk eller modern. Intressant, gärna innoverande och speciellt. Ovanliga möbler eller nya kombinationer på tapeten skapar skarpa stilar. Välj den stil som passar dig.

Hur man håller sig vaken hela konferensen

Vem har inte gäspat till lite när kollegan verkar mala på om samma sak? Alla har väl gjort det. Ibland blir man supertrött om man sitter obekvämt och rummet är syrefattigt. Samma sak kan hända om man sitter för bekvämt. Känner man sig så bekväm som när man sitter i TV-soffan kan man somna till helt plötsligt. Vad skämmigt det skulle vara att vakna till och inte fatta vad det pratas om! Välj en lagom bekvämlighet. Och glöm inte:

• Tänk på allt en konferens betyder. Inte bara talen som motiverar handling; hela eventet stärker företaget.
• Bra stil och inredning av lokal och gärna i ett fint område.
• Lagom bekvämlighet. Inte hårda bänkar men inte heller myssoffor.
• En lokal i den storlek du behöver.