Tillhör du den kategorin av företagare som jobbar mycket på resande fot, så har du känt av att ditt kontor, det är där du sätter ner din lap top. Det är sällan mysiga och hemtrevliga ställen. Kanske är det ett café, en hotellobby eller till och med ett bibliotek. Grejen är att det fungerar, men sällan är det optimalt. Och ska du dessutom ta emot kunder så signalerar det ’vagabondföretagare’ snarare än ’etablerad företagare’. Men behöver du några timmars fokuserat arbete, eller hyra lediga lokaler att möta dina kunder i, då ska du titta närmre på lediga lokaler Malmö.

Flexibilitet och personlighetLediga lokaler från WWT

I en nybyggd fastighet i Västra Hamnen i Malmö hittar du World Trade Center. Detta är ett modernt och kreativt kontorssystem som även återfinns i Lund och Helsingborg. Du hyr in dig för en kortare eller längre period för den kombination av lediga lokaler du behöver. Behöver du bara hyra enstaka dagar då och då kan du faktiskt köpa ett 10-kort. Framförallt om du har din huvudverksamhet på annan ort – men kommer in till Malmö då och då för att träffa kunder – så är detta idealiskt. Du kan bjuda upp kunder till ett modernt och stilrent kontor med bemannad reception. Men till det skulle du nog vilja inreda ditt kontor så det känns mer personligt och ger det intryck som ditt företag står för, utöver professionalism och effektivitet.

Inred ditt mobila kontor

Om du bara ska inneha kontoret i en eller två dagar är det knappast läge att dra dit mattor, egna möbler och gardiner. Det handlar snarare om att du har med dig en väska med några få visuella och tydliga detaljer som markerar din personlighet och ditt företags anda. Om du vill skapa en personlig och trevlig känsla kan till exempel ett par vackra tavlor för väggarna och kuddar samt plädar för fåtölj och stol vara enkelt att ta med.

Fler detaljer som gör stor skillnad:

  • Ditt skrivbordsunderlägg kan lätt göras personligt och syns väl.
  • Baksidan av din lap top kan du dekorera med någon snygg dekal eller logga.
  • Kanske en liten dörrmatta kan hjälpa till att sätta tonen för besöket. ’Välkommen’ är aldrig fel budskap att sända till en kund.