lediga lagerlokalerDu som gillar att regelbundet möblera om hemma hos dig och alltid följa de senaste trenderna inom inredning vet att allt gammalt och älskat kommer att komma tillbaks inom ett par år. Soffbordet som var populär på mormors tid vill nu alla ha hemma i lägenheten, och att kombinera nytt med gammalt, nyinköpta dekorationer med tidlösa släktklenoder, gör för ett både klassiskt och elegant slutresultat.

Lek med looken, flytta, lägg till och ta bort så många prylar som behövs tills du får fram den rätta känslan: att det är där du hör hemma, att ditt hus är den plats dit du kan komma för att ta det lugnt och trivas med livet.

Slänga eller spara?

När utrymmet hemma känns för trångt kanske du börjar fundera på att göra dig av med ett par saker. Då är det oftast de äldsta möblerna som får gå först, ty det är de som tar mest plats. Ett alternativ för dig som av olika orsaker ändå vill behålla de möbler som blir utsorterade är att magasinera dem tills vidare. Du kanske vill spara en soffa som inte riktigt får plats hemma hos dig, men som barnen gärna vill få med sig när de flyttar hemifrån. Eller kanske du funderar på att möblera om någon gång i framtiden – då är det enklast att bara välja ut dina gamla favoriter och ta hem dem igen. Det är mycket bättre än att göra dig av med de gamla dyrgripen och ångra dig efteråt – familjeklenoder som varit älskade och omvårdade i flera generationer är trots allt värda så mycket mer än en själlös nydesignad möbel från närmaste leverantör.

Extra utrymme för dig 

Corem Property Group erbjuder lediga lagerlokaler i Halmstad för dig som söker efter en plats att magasinera dina favoritmöbler för en framtida renovering och inredning. Gruppen förvaltar ett stort antal lokaler avsedda för många olika verksamheter. Genom att ta kontakt med dem kan du få hjälp att hitta en lagerlokal som är avsedd för just dina behov – dit kan du ta allt det du inte behöver just nu och spara det tills du känner för en ommöblering. Kontakta Corem Property Group via deras hemsida.